Bamboolik джоб DUO NEW OS - Foxes

  • Марка: Bamboolik
  • Кат. номер: 643702
Цена: 71,70 лв.
+ -
Моля, изберете:

Никога не е било по-лесно да използвате многократни пелени – моделът тип джоб се използва по абсолютно същия начин като еднократните пелени. Не е всичко в едно, но е също толкова удобна- само слагаш и тръгваш. Или пълзиш!

 

Едноразмерните джобове модат да се използват през целия период на пелените (ок. 3,5-15 кг). Размерът се адаптира с 4 реда копчета в предната част на пелената.

NB! Пелената идва с включена подложка!

Какво прави джобовете на Bamboolik уникални?

Перфектната кройка. Двойните ластици около крачетата гарантират, че няма да има течове. В случай, че познавате кавърите на Бамбулик, знаете, че техните двойни ластици са напълно безценни – буквално непробиваеми. Ако трябва да цитираме някои от семействата, опитали джобовете на Бамбулик, бихме казали: “100% надеждни. Ферарито на многократните пелени!”

Това са най-универсалните многократни пелени. Водоустойчивият джоб е покрит с бамбукова тъкан от вътрешната страна – бамбукът е всепризнат за абсорбиращите си качества и за скоростта на попиване. Безценен е, когато отглеждате бебе-момченце! Дори силна струя течност се абсорбира веднага и без да „избяга“ през ластиците на крачетата.

Това не е просто пелена, която изглежда красиво – тя е напълно надеждна и по време на нощния сън! (Просто добавете още абсорбиращи подложки за по-големите бебенца)

Приложената към джоба подложка е съизмерима с подложката от системата на Bamboolik AI2 DUO. От едната страна е покрита с бамбук, а другата – нежен флийс, който държи сухо. В случай че искате бебенцето ви да се чувства комфортно сухо дори в мокра пелена, само сложете подложката ВЪРХУ джоба, а не вътре, така че сухата част да допира до кожата на бебенцето.

ЕДИН СЪВЕТ (Bamboolik): Препоръчваме да използвате сухата страна за новородени бебенца, при дълъг сън/пътуване, или ако кожата на бебето Ви е чувствителна към влагата.

 

Пелените тип джоб съхнат много бързо! Ако имате опит с пелени „всичко в едно“, тогава знаете, че всички абсорбиращите слоеве зашити заедно могат да съхнат цяла вечност. При джобовете само „разглобявате“ пелената, така че абсорбиращите части могат да се сушат спокойно или на въздух, или в сушилня, а самият джоб ще изсъхне на въздух за няколко часа.

Джобовете на Bamboolik имат перфектна кройка, благодарение на дългите години опит в изработката на многократни пелени. Дори формата на основната абсорбираща подложка е подобрена – вече е широка в задната част, за да покрива цялото дупе. Това означава и че цялото дупе ще бъде сухо, ако използвате „сухата“ страна към кожата на бебето.

Винаги може да добавите допълнителна подложка към джоба – без значение дали ще бъде някоя от подложките на системата AI2 DUO, сгъната муселинова пелена, или прифолд – използвайте всичко, което имате под ръка.

Джобовете на Bamboolik не правят дупето обемно – пелената приляга добре и осигурява свободно движение на крачетата.

 

Пелените Бамбулик се изработват в Чешката република от местна компания и с материали, закупени или от Чехия, или друга държава от ЕС. Компанията производител има специална социална политика и отговорност към служителите си, като наема родители на много малки деца за почасова заетост.

 

Как да се грижите за пелените Бамбулик?

Перете всички части на джоба Бамбулик заедно (откопчайте подложките) на 60 градуса C, на най-дългата програма на пералната машина. Подложките могат да се сушат или на въздух, или в сушилня, а джобовете трябва да бъдат сушени единствено на въздух. Бъдете нежни! Водоустойчивата ламинация е крехка – не обича пране на ръка или сушене при директно нагряване (радиатор или директно излагане на слънце).

 

Технически параметри

Възраст: новородено / малко бебе/ пораснало бебе

Контактен слой към кожата: бамбук / микрофлийс

Размер:  4-15 кг

Затваряне на пелената: велкро

Абсорбираща подложка:  оформена подложка за джоб Bamboolik DUO NEW

Материал - джоб: Вътрешен слой: 85% бамбукова вискоза, 15% полиестер; външен слой: 100% полиестер (с устойчиво полиамидно покритие)

Материал – подложка: 1-и слой: 80% бамбукова вискоза, 20% полиестер; други слоеве: 100% полиестер