Bamboolik кавър OS - Foxes

  • Марка: Bamboolik
Цена: 49,60 лв.
+ -
Моля, изберете:

Кавърът на Бамбулик DUO се използва с абсорбиращи подложки от системата AI2 DUO или с които и да е други подложки, с прифолди или сгънати муселинови пелени. Той има малки ушички в ъгълчетата, които задържат на място оформените подложки от AI2 системата.

 

Водоустойчив не означава не-дишащ!

Съвременните многократни пелени са водоустойчиви, но те оставят кожата да диша. Бебетата, които използват многократни пелени страдат в много по-малка степен от подсичане, отколкото бебетата в еднократни пелени. Родителите им също.

 

Един размер

Кавърът на Бамбулик покрива размерите от раждането до гърнето, прибл. от 4 до 15 кг. Лесно можете да адаптирате размера на пелената, като използвате копченцата в предната й част.

 

Двойни ластици около крачетата = 100% без протичане

Колкото повече ластици около крачетата, толкова по-надежден е кавърът. Ластик е заложен и в задната част на пелената, за да задържа течностите на новородените.

 

Велкро или лепенки?

Велкрото е по-универсално, тъй като лентата е зашита за цялата предна част на пелената – това означава, че можете да затворите лепенките с перфектна прецизност. С копчетатата вие сте ограничени до местата, на които има поставени точки за закопчаване – те са много на брой, но няма как да са така широко разположени като велкрото. От друга страна, порасналото бебе по-трудно откопчава копчетата.

 

Каква абсорбираща подложка да избера?

Каквато искате. Ето препоръки:

  • Абсорбиращи подложки AI2 DUO
  • Други подложки по Ваш избор.
  • Прифолд или муселинова пелена.

 

Защо да изберете Bamboolik?

Производството им е изцяло европейско. Купуват платовете си от Европа, произвеждат в Европа (Чешка Република), частично изработват продукцията си в защитени предприятия за хора с увреждания. Бамбулик са на мнение, че един екологичен продукт, който обикаля света, за да стигне до крайния си потребител, вече не е екологичен.

 

Съвети за поддръжка:

Изперете преди първата употреба. Пране до 60°C, без омекотители и сушилня. Никога не гладете и не сушете при дирекен източник на топлина (това ще увреди непромокаемия слой). 

 

ВНИМАНИЕ: Не перете на ръка! Грубата механична сила може да увреди непромокаемия слой. Пералната машина е най-добрият Ви приятел.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Възраст: новородено / малко бебе/ пораснало бебе

Размер: 4-15 кг

Затваряне на пелената: велкро/копчета

Материал: 100% полиестер (PU coated); Подплатяване: 100% полиестер (флийс); Ластици: Lastin - 100% полиуретан (без латекс)