Bamboolik нощна вътрешна пелена - Whales

  • Марка: Bamboolik
Цена: 68,50 лв.
+ -
Моля, изберете:

Вътрешните пелени имат най-съвършената техника на попиване от системите AI2 (всичко в две).

За разлика от обикновените подложки, вътрешните пелени имат сложна кройка. Нежните ластици около крачетата и кръстчето обгръщат мъничко телце на правилните места, докато същевременно остават много удобни и не прекалено обемни.

Предназначени са за употреба с непромокаеми горни гащички, които увеличават защитата срещу протичане.

Благодарение на това, с увереност може да се каже, че комбинацията от вътрешна пелена и кавър дава 100% защита от протичане, дори срещу течните фекалии на новородените.

ПЕЛЕНА ИДВА В КОМПЛЕКТ С ПРИФОЛД ОТ ОРГАНИЧЕН ПАМУК

 

Защо е специална вътрешната пелена на Bamboolik?

 

Тя е изработена от органичен памук, GOTS-сертифициран (от устойчиво производство). Когато избирате пелени от този материал, вие на практика правите двоен избор да пощадите околната среда – един път чрез употребата на многократни пелени, и още един път, като използвате устойчив материал на изработка.

Тази вътрешна пелена има джоб, в който можете да поставите всякакъв вид подложка. Пелената на Bamboolik идва с прифолд от органичен памук, което я прави супер-абсорбираща и вероятно няма да се налага да я сменяте през нощта.

Вътрешният слой Stay-Dry на пелената помага да запазите кожата на бебето суха през цялата нощ, така че няма риск мократа пелена да събуди бебето ви. Бебетата с чувствителна кожа или кожа, склонна към обрив от пелени, ще имат огромна полза от нея.

Тази пелена е изключително прибрана, затова може да бъде използвана от бебета над 3,5 кг и размерът й се регулира на четири степени посредством копчетата в предната част.

 

Всички пелени на Бамбулик са изцяло изработен и в Европа и от европейски платове (да, включително органичния памук) от социано отговорна компания.

 

СЪВЕТИ ЗА ПОДДРЪЖКА: Ако искате да увеличите живота на тази пелена, използвайте специална защитна торба при сушене в сушилня. Ако извадите подложките, може да изсушите само тях, а самоят джоб може да изсъхне на въздух само за няколко часа.