Bamboolik нощна вътрешна пелена

  • Марка: Bamboolik
  • Кат. номер: 643699
Цена: 50,30 лв.
+ -
Моля, изберете:

Нощната вътрешна пелена е специално предназначена да издържа през цялото време на нощния сън ( до 12 часа). Нищо няма да опезпокои съня на Вашето бебе и Вашата заслужена почивка през нощта!

 

Нощната вътрешна пелена на Bamboolik е решение за бебета от 6 до 15кг. Външната й част е изработена от мека и пухкава материя (памук и полиестер), вътрешната част се състои от силно попивен бамбук и памук. Кожата на Вашето бебенце ще допира до супер мекия флийс, който създава сухо усещане, независимо колко напишкана е пелената. Нежни ластици обгръщат крачетата и не позволяват никакво протичане.

 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПЕЛЕНАТА?

Огромната попивна сила на нощната вътрешна пелена е осигурена от подложката, изработена от силно абсорбиращ бамбук, зашита за единия край на пелената (подложката може да се изважда навън по време на прането и сушенето). Тази тъкан има наистина много достойнства – освен че е мека и силно попивна, също така е хипоалергична и наистина нежна към кожата на Вашето бебе.

 

Тази пелена ще бъде най-добрият Ви приятел по време на нощния сън – не забравяйте да сложите и непромокаеми горни гащични върху нея..

 

Внимание: Не използвайте допълнителен флийс върху повърхността на пелената. Два слоя флийс ще попрачат течността да се просмуче в попивния слой на пелената и тя ще протече.

 

СЪВЕТ

Винаги можете да добавите още попивна сила към пелената, като сложите допълнителни подложки в джобчето.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПРАМЕТРИ

Възраст: малко бебе/ пораснало бебе

Контактна материя: флийс

Размер: от 6 до 15 кг

Затваряне на пелената: велкро

Материал:

Външна страна: 80% полиестер, 20% памук;

Вътрешна страна: 100 % полиестер; ластици: 100% полиуретан