Bamboolik тренировъчни гащички - Australian Animals

  • Марка: Bamboolik
Цена: 51,00 лв. 25,50 лв.
+ -
Моля, изберете:

Искате ли да започнете да приучавате бебето си към гърне? Или вече сте започнали, но все още нямате 100% сигурност и имате нужда от резервен вариант за сън, пътувания и т.н.?

Тренировъчните гащички на Bamboolik са тук както за начинаещи, така и за по-напреднали :-) Единствената разлика е в това каква подложка поставяте в тях.

ВНИМАНИЕ: Тренировъчните гащички идват БЕЗ включена подложка!

 

Как работи?

 

Тренировъчните гащички на Bamboolik са водоустойчиви. Това означава, че всяка влага ще бъде безопасно задържана вътре в тях. Следователно дрехите и допирните повърхности ще останат сухи.

Гащичките имат еластично спортно трико около кръста. Това ви дава възможност да ги свалите, да сложите бебето си на гърнето и след това да ги вдигнете отново. Малките деца дори могат да направят това сами, което ще ги накара да се почувстват големи! С истинско бельо!

Въпреки това, ако стане инцидент, няма нужда да махате гащичките чрез сваляне. Ще оцените това особено в студено време, но дори и през лятото, кой иска да съблича панталони, които са били напишкани? Просто разкопчайте тренировъчните гащички около кръста, издърпайте ги между краката, сменете абсорбиращата подложка и продължете да упражнявате гърнето, сякаш нищо не се е променило.

От вас зависи какъв вид абсорбираща вложка да изберете.

 

Абсорбиращи подложки за тренировъчни гащички:

 

Най-голямото предимство на Бамбулик е, че могат да се използват с ВСЯКАКВА абсорбираща подложка! Всичко, което имате у дома, ще свърши работа. Дори и да не сте използвали многократни пелени за бебето си, със сигурност имате нещо у дома, което може да се използва – какво ще кажете за стара муселинова кърпа?

В случай, че сте използвали многократни пелени за Вашето бебе, можете да използвате тренировъчните гащички на Bamboolik с всякакъв абсорбиращ материал. Вътре има джоб, който е облицован с еластични подгъви - уверете се, че нито една абсорбираща вложка няма да се движи в джоба.

 

Коя от подложките на Bamboolik бихте препоръчали?

 

Зависи! Ето варианти:

Дълга абсорбираща положка - за малки деца, които сега започват тренировките с гърнето, тъй като ще абсорбира пълна доза пиш.

Къса абсорбираща положка - за по-напреднали – за моментите, когато очаквате само няколко капки.

За по-големи деца (3 години и по-големи), които очаквате да пуснат цяла доза пиш в панталоните, тази комбинация ще бъде най-добрата: Тренировъчни панталони размер XL + абсорбираща подложка.

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако използвате абсорбиращите подложки Bamboolik AI2 DUO (дълги или къси) с тренировъчни панталони, винаги слагайте слоя Stay Dry от вътрешната страна. Тогава бамбуковият слой ще допира до кожата на вашето бебе. Със слоя Stay Dry вашето бебе ще се чувства удобно сухо (доста противоречи на целия замисъл на обучението за използване на гърне).

 

Тренировъчните гащички Bamboolik се предлагат в три размера. Всеки размер може да бъде закопчан в три различни (под)размера. Вижте таблицата по-долу за обхвата на измерване на всеки размер - измерен, докато не е разтегнат. Моля, имайте предвид, че талията е доста еластична, така че може да се разтегне допълнително.

 

Технически параметри

Възраст: Малко дете

Размери: 8-12 кг / 11-16 кг / 15-25 кг

Подходящо за: Приучаване към гърне

Материал: 100% PUL, трико:  94% памук, 6% еластан