Bamboolik дневна вътрешна пелена органичен памук - Ballerinas

  • Марка: Bamboolik
  • Кат. номер: 643813
Цена: 61,00 лв. 30,50 лв.
+ -
Моля, изберете:

Какво прави вътрешните пелени така ефективни?

 

Вътрешните пелени имат най-съвършената техника на попиване от системите AI2 (всичко в две).

За разлика от обикновените подложки, вътрешните пелени имат сложна кройка. Нежните ластици около крачетата и кръстчето обгръщат мъничко телце на правилните места, докато същевременно остават много удобни и не прекалено обемни.

Предназначени са за употреба с непромокаеми горни гащички, които увеличават защитата срещу протичане.

Благодарение на това, с увереност може да се каже, че комбинацията от вътрешна пелена и кавър дава 100% защита от протичане, дори срещу течни екскременти на новородените.

ПЕЛЕНА ИДВА В КОМПЛЕКТ С ПОДЛОЖКА

 

Защо е специална вътрешната пелена на Bamboolik?

 

Тя е изработена от органичен памук, GOTS-сертифициран (от устойчиво производство). Когато избирате пелени от този материал, вие на практика правите двоен избор да пощадите околната среда – един път чрез употребата на многократни пелени, и още един път, като използвате устойчив материал на изработка.

Тази вътрешна пелена има джоб, в който можете да поставите всякакъв вид подложка. Пелената на Bamboolik идва с дълга подложка от органичен памук (въсместима със системата AI2), така че можете да я използвате с всички видове пелени, не само с вътрешните.

Платът, който обвива самата вътрешна пелена, е изработен от 80% органичен памук и 20% рециклиран полиестер.

Тази пелена е изключително прибрана, затова може да бъде използвана от бебета над 3,5 кг и размерът й се регулира посредством копчетата в предната част.

 

Всички пелени на Бамбулик са изцяло изработен и в Европа и от европейски платове (да, включително органичния памук) от социано отговорна компания.

 

СЪВЕТИ ЗА ПОДДРЪЖКА: Ако искате да увеличите живота на тази пелена, използвайте специална защитна торба при сушене в сушилня. Ако извадите подложките, може да изсушите само тях, а самоят джоб може да изсъхне на въздух само за няколко часа.