Кавър Pop-in - Ticky and Bert - велкро

  • Марка: Pop-in
  • Кат. номер: 643417
Цена: 31,90 лв. 12,76 лв.
+ -
Моля, изберете:

Кавърите Pop-in не могат да бъдат използвани самостоятелно, предназначени са да се използват заедно с подложка или прифолд (*обърнете внимание, че подложките Pop-in от системата AI2 не са съвместими с кавърите). Кавърите Pop-in са идеални за дневно и нощно ползване, благодарение на известните и ефективни двойни ластици около крачетата. Гащичките прилягат добре дори с обемни подложки. Затварянето с копчета е нежно около кръстчето на бебето и пречи на малките пръстчета да свалят пелената.

От вътрешната страна на кавъра няма поставен плат, затова след употреба може да бъде забърсан с влажна кърпичка и да бъде използван отново, освен ако не е изцапан.

 

Производителят Close Parent подкрепя WWF и други неправителствени организации с 1% от приходите си. Това означава, че всеки път, когато купувате продукти от колекциите, посветени на дивата природа, Close Parent дава 1% от стойността им на организациите, които работят за опазване на животните и се борят с различни проблеми, свързани със замърсяването на океаните и обезлесяването. Научете повече на onepercentfortheplanet.org

  • Широко скроени, така че да подхождат на обемни подложки, кавърите на Pop-In са едноразмерни и растат с Вашето бебе от раждането до гърнето (един размер приляга на повечето бебета от приблизително 3.18 кг до 16кг)**
  • Отлично задържат течностите, благодарение на двойните ластици;
  • Меки ластици на кръстчето и около крачетата, издръжливи копчета и разтегливи ушички за закопчаване;
  • Идеални за ежедневна игра, или употреба през нощта, с подложка или профилд;
  • Меки участъци за прибиране на велкрото при пране;

 

Размер

Един размер приляга на повечето бебета от приблизително 3.18 кг до 16кг

Състав

Външна обвивка: 100% полиестер с TPU непромокаем

Важна информация

**Новите V2 подложки на Pop-in не са съвместими с кавърите;

** Пране: Не използвайте биологични перилни препарати (съдържат ензими), избелващи агенти или омекотители за пране, защото могат сериозно да увредят непромокаемия слой.

** Сушене: не допирайте директно до нагрети повърхности; никога не сушете в сушилня.

** Грижи: лесна поддръжка, без накисване, сухо съхранение и пране при 30-60 градуса.

 

Колко броя ми трябват?

За частична употреба се препоръчват 3-4 броя, а за денонощна употреба – 6-8 броя. През деня може да редувате 2 кавъра при всяка смяна на пелената.