Bamboolik нощна вътрешна пелена XL (без подложка)

  • Brand: Bamboolik
  • Cat No: 643698
Price: 52,40 лв. 20,96 лв.
+ -
Please choose:

Нощната вътрешна пелена е специално предназначена да издържа през цялото време на нощния сън ( до 12 часа). Нищо няма да опезпокои съня на Вашето бебе и Вашата заслужена почивка през нощта!

 

Нощната вътрешна пелена на Bamboolik е специално проектирана да издържи през цeлия нощен сън на по-големи деца (около 15-25 кг), които все още не могат да се справят без инцидент. Комбинирайте с горни гащички размер XL.

Външната й част е изработена от мека и пухкава материя (памук и полиестер). За разлика от едноразмерния модел, размерът XL не съдържа подложка - вие можете да изберете подходящата Бамбулик подложка според нуждите на детето, или прифолди и муселинови пелени. Кожата на Вашето бебенце ще допира до супер мекия флийс, който създава сухо усещане, независимо колко напишкана е пелената. Нежни ластици обгръщат крачетата и не позволяват никакво протичане.

 

Тази пелена ще бъде най-добрият Ви приятел по време на нощния сън – не забравяйте да сложите и непромокаеми горни гащични върху нея..

 

Внимание: Не използвайте допълнителен флийс върху повърхността на пелената. Два слоя флийс ще попречат течността да се просмуче в попивния слой на пелената и тя ще протече.

 

СЪВЕТ

Винаги можете да добавите още попивна сила към пелената, като сложите допълнителни подложки в джобчето.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПРАМЕТРИ

Възраст: пораснало бебе

Контактна материя: флийс

Размер: от 15 до 25 кг

Затваряне на пелената: велкро

Материал:

Външна страна: 80% полиестер, 20% памук;

Вътрешна страна: 100 % полиестер; ластици: 100% полиуретан