Bamboolik оформена подложка за кавър DUO

  • Brand: Bamboolik
  • Cat No: 643709
Price: 22,80 лв. 9,12 лв.
+ -
Please choose:

Всяка многократна пелена има нужда от два пласта: абсорбиращ и водоустойчив.

Оформената подложка с джобче DUO е абсорбиращият слой на системата за пелени AI2 DUO. Водоустойчивият пласт са кавърите DUO.

Оформените подложки на Bamboolik идват в пакети от 3 бр., но ние с радост ги продаваме и по отделно.

Посочената цена е за 1бр. оформена подложка.

 

Защо оформената подложка е уникална?

Тя е двулицева – от едната страна покрита с флийс, а от другата – с бамбукова вискоза. Флийсът кара бебето да се чувства комфортно сухо, а бамбукът, като естествена материя, го кара да усеща влагата.

Тя има джобче! Можете да добавяте попивност във вътрешната част на подложката. Препоръчително – къса за малки бебета, или дълга подложка за пораснали. Разбира се, може да използвате и всяка друга попивна част, с която разполагате – прифолд или муселинова пелена.

Няма копчета. Само поставете подложката в кавъра според графиката по-долу.

Размерът е универсален. Използвайте както за новородено, така и за пораснало бебе.  Ако използвате при новородено, подложката ще предпазва от протичане, но ако Ви изглежда сложно, или нямате закопчалка Снапи, може да преминете към схема 2 (при новороденото не е нужно да слагате допълнителна подложка в джобчето на оформената подложка).

 

Bamboolik произвежда пелените си в Чешката Република с материали и платове, купени от Европа. Мотото на Бамбулик: За хора, които се грижат. Ти грижиш ли се?

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Възраст: новородено / малко бебе/ пораснало бебе

Контактна материя: бамбук/флийс

Размер: от 2 до 15 кг

Материал: Първи пласт: 80% бамбукова вискоза, 20% полиестер; други пластове: 100 % полиестер