Doodush джоб - Pastel Bunnies (сухо покритие)

  • Марка: Doodush
  • Кат. номер: 643526
Цена: 33,20 лв. 16,60 лв.
+ -
Моля, изберете:

Пелените Doodush са създадени с висококачествени материали от Полша. Те впечатляват с чудесната си кройка, която е подходяща дори за малки бебета с тегло 3кг. Външната непромокаема обвивка е мека и еластична, която не пропуска вода, но й позволява да се изпарява, което намалява риска от подсичане.

Mоделът е едноразмерен, подходящ за бебета от 3 до 14 кг. 

 

Пелената идва без подложки!

 

Вътрешността е покрита със сухо покритие от микрофлийс. Благодарение на структурата си, той държи кожата суха и топла. Той не предизвиква алергии, лесен е за почистване и съхне много бързо. Отличава се с лекота, добра въздушна пропускливост и повърхността не образува топчета.

 

Системата от здрави и гъсто разположени копчета позволява лесно и бързо адаптиране на размера според възрастта и теглото на бебето. Ластиците около крачетата предотвратяват течове, а ластикът на кръстчето помага за доброто поставяне на пелената.

 

Продуктът е създаден в Полша с материали, произведени в Полша, и в сътрудничество с лидери в текстилната индустрия.

 

За целите на тази пелена са произведени универсални абсорбиращи подложки в размери S, M и L. Изберете в зависимост от ръста и теглото на бебето. Можете да комбинирате подложките за супер абсорбация.

 

Пране: при температура 40-60 ° C.

Състав: 100% полиестер