Imagine "всичко в едно" 2.0 бамбук Pineapple Pop

 • Марка: Imagine
Цена: 39,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Прочетете повече за пелените тип "всичко в едно"

 

Едноразмерните бамбукови пелени „всичко в едно“ Imagine 2.0 са покрити с един слой изключително мек и същевременно силно абсорбиращ 100% бамбук, а външната им страна представлява непромокаемата външна обвивка на пелената. 5-слойната бамбукова подложка се закрепва посредством копчета за пелената, като дължината й позволява да добавяте допълнителна абсорбация, където е необходимо. Нежната обвивка на ластиците предотвратява протичането, като същевременно осигурява комфорт на Вашето бебе.

Едноразмерните бамбукови пелени „всичко в едно“ Imagine 2.0 се предлагат в няколко прекрасни едноцветни варианта и множество симпатични щампи, а затварянето е с копчета, или велкро лепенка. Използваните копчета са издръжливи и висококачествени, а лепенките се прибират върху големи участъци с велкро, предназначени за залепване при пране.

 

Пелените тип „всичко в едно“ са най-близки до еднократните пелени, с тази разлика, че се перат! Наименованието „всичко в едно“ означава, че всичко, от което имате нужда, е събрано в една пелена! Просто сложете пелената на бебето и я сменете цялата, когато се намокри или изцапа. Няма джобове за пълнене, нито сгъване, или защипване! Тази едноразмерна пелена е подходяща за повечето бебета от 3 до 15 кг.

За да подготвите вашите бамбукови пелени Imagine 2.0 за първа употреба, изперете и изсушете поне 3 пъти, като използвате препарат при всяко изпиране.

 

Когато използвате едноразмерните бамбукови пелени „всичко в едно“ Imagine 2.0:

 

 1. Адаптирайте височината на пелената според таблицата по-долу
 2. Закопчайте подложката за пелената
 3. Закопчайте пелената според желаното разстояние около кръста
 4. Сменете цялата пелена, когато се намокри или изцапа

 

Приблизителни настройки на височината според теглото на бебето:

 • Първи ред: малък размер 3-7 кг
 • Втори ред: среден размер 7-10 кг
 • Трети ред: голям размер 13-15+ кг

 

Инструкции за пране:

 1. Изхвърлете твърдите изпражнения в тоалетната
 2. Студено изплакване или леко изпиране (без препарат)
 3. Основно пране (с препарат) до 60 градуса и допълнително плакнене
 4. Сушене в сушилня на ниска температура или сушене на въздух