Imagine "всичко в едно" за новородени - суха подложка - Watermelon Patch

  • Марка: Imagine
Цена: 24,96 лв. 21,22 лв.
+ -
Моля, изберете:

Прочетете повече за пелените тип "всичко в едно"

 

Пелените Imagine “всичко в едно” със суха подложка за новородени имат изключително меко поларено покритие, което държи сухо на кожата на бебето, а външният непромокаем слой PUL не позволява на пелените да пропускат течности. Включената 3-слойна микрофибърна подложка се закопчава за пелената, но можете да я сваляте при пране, за да намалите времето за сушене. Нежната обвивка на ластиците предотвратява протичането, като същевременно осигурява комфорт на Вашето бебе.

 

Пелените Imagine “всичко в едно” със суха подложка за новородени се предлагат в няколко прекрасни едноцветни варианта и множество симпатични щампи, а затварянето е с копчета, или велкро лепенка. Използваните копчета са издръжливи и висококачествени (с място за зарастващото пъпче на Вашето новородено бебе), а лепенките се прибират върху големи участъци с велкро, предназначени за залепване при пране.

 

Просто сложете пелената на бебето и я сменете цялата, когато се намокри или изцапа. Специалният размер за новородени дава комфорт на Вашето бебе. Тази пелена е подходяща за повечето бебета от около 2.5 до 5.5 кг.

 

Инструкции за пране:

  1. Изхвърлете изпражненията в тоалетната
  2. Студено изплакване или леко изпиране (без препарат)
  3. Основно пране (с препарат) до 60 градуса и допълнително плакнене
  4. Сушене в сушилня на ниска температура или сушене на въздух