Imagine джоб XL - Splish Splash

  • Марка: Imagine
  • Кат. номер: 643566
Цена: 39,00 лв. 19,50 лв.
+ -
Моля, изберете:

Прочетете повече за многократните пелени тип "джоб"

 

Пелената джоб на Imagine baby products се предлага с включена в крайната цена регулируема подложка, направена от 4-слоен силно попивен микрофибър. Тя има изключително меко поларено покритие, което държи сухо на кожата на бебето, а външният непромокаем слой PUL не позволява на пелените да пропускат течности.

 

Пелените тип „джоб“ са система от две части. Външните гащички имат отвор (т.нар. джоб), направен специално, за да може вътре да се поставят подложки. Самите подложки поемат влагата и я остава далеч от кожата на бебето. Ако бебето има нужда от допълнителна абсорбация по време на сън или през нощта, в джоба могат да бъдат добавяни още подложки.

 

Джобовете Imagine са предназначени за бебета между 6.8кг и 32+кг. и се адаптират към по-слабички или по-пухкави деца. Тази необемна пелена е лесна за употреба и расте с Вашето бебе посредством копчетата за адаптиране на височината на пелената.

 

Подложката също може да бъде скъсена според желаната дължина и поставена в джоба. Предното закопчаване позволява да адаптирате пелената според желаното разстояние около кръста.

 

Джобовете Imagine се предлагат в няколко прекрасни едноцветни варианта и множество симпатични щампи, а затварянето е с копчета, или велкро лепенка. Използваните копчета са издръжливи и висококачествени, а лепенките се прибират върху големи участъци с велкро, предназначени за залепване при пране.