Imagine "всичко в едно" за новородени 2.0 бамбук - Barnyard Jam

  • Марка: Imagine
Цена: 28,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Прочетете повече за пелените тип "всичко в едно"

 

Бамбуковите пелени за новородени „всичко в едно“ Imagine 2.0 са покрити с един слой изключително мек и същевременно силно абсорбиращ 100% бамбук, а външната им страна представлява непромокаемата външна обвивка на пелената. Бамбуковата 5-слойна подложка се закрепва посредством копчета за пелената. Нежната обвивка на ластиците предотвратява протичането, без да оставя червени следи по кожата на бебето.

 

Бамбуковите пелени за новородени „всичко в едно“ Imagine 2.0 се предлагат в няколко прекрасни едноцветни варианта и множество симпатични щампи, а затварянето е с копчета, или велкро лепенка. Използваните копчета са издръжливи и висококачествени (с място за зарастващото пъпче на Вашето новородено бебе), а лепенките се прибират върху големи участъци с велкро, предназначени за залепване при пране.

 

Пелените тип „всичко в едно“ са най-близки до еднократните пелени, с тази разлика, че се перат! Наименованието „всичко в едно“ означава, че всичко, от което имате нужда, е събрано в една пелена! Просто сложете пелената на бебето и я сменете цялата, когато се намокри или изцапа. Няма джобове за пълнене, нито сгъване, или защипване! Тази пелена за новородени е подходяща за повечето бебета от 2.5 до 5.5 кг.

 

Инструкции за пране:

  1. Изхвърлете изпражненията в тоалетната
  2. Студено изплакване или леко изпиране (без препарат)
  3. Основно пране (с препарат) до 60 градуса и допълнително плакнене
  4. Сушене в сушилня на ниска температура или сушене на въздух