OS Lenny Lamb вълнен кавър - Mustard

  • Марка: Lenny Lamb
  • Кат. номер: 643754
Цена: 69,00 лв. 34,50 лв.
+ -
Моля, изберете:

Вълнените гащички представляват външният слой на пелената, който създава бариера за задържане на влагата във вътрешността. Благодарение на свойствата на вълната и нейната способност да абсорбира влага, тя може да поеме до 50% от теглото си, без да се усеща мокра. Когато вълната е обработена с ланолин, тя работи невероятно добре като изолатор и бариера срещу влага, докато нейните терморегулиращи и циркулационни свойства предпазват бебето Ви от измръзване или от запарване. Продуктът е ушит от два слоя 100% вълнен плат.

 

(Прочетете повече относно грижата за вълнени пелени)

 

Едноразмерни гащички

Възраст: от 4-5 месеца нагоре, в зависимост от структурата на тялото

Ръст: приблизително, от 74 см нагоре

Тегло: приблизително, от 6 кг нагоре

 

Препоръки за пране: Пере се на ръка при 30°C с препарат за вълна, не се глади, не се подлага на химическо чистене, не се суши в сушилня, препоръчително да се суши в хоризонтално положение.

 

Преди първа употреба: преди да се използва за първи път кавърът трябва да се изпере ръчно с препарат за вълна и да се ланолизира (инструкция за ланолизиране по-долу).

 

Ежедневна грижа: вълненият кавър трябва да се проветрява след всяка употреба, а ако е замърсен с изпражнения, трябва да се изпере с препарат за вълна.

 

Ланолизиране:

 

Необходими са Ви сапун (или сапунени люспи), ланолин, висока тенджера или купа с вместимост около 1 литър (1 литър), вряща вода, студена вода и лъжица.

  1. Сложете една чаена лъжичка ланолин и една чаена лъжичка сапунени люспи в тенджерата (съотношението е за 1 брой едноразмерен кавър)
  2. Налейте вряла вода до 1/3 от обема на съда, разбъркайте енергично до пълното разтваряне на компонентите. Разтворът трябва да има цвят на разредено мляко.
  3. Изсипете останалите 2/3 хладка вода в разтвора и незабавно поставете в него сухия и чист вълнен кавър. Уверете се, че цялата му повърхност е потопена под водата.
  4. Оставете всичко за около 6 часа.
  5. След това време отстранете кавъра, изплакнете под течаща хладка вода, докато водата стане бистра.
  6. Накрая стиснете за изцеждане (вместо да усуквате) кавъра в кърпа и го оставете да изсъхне.
  7. Готово!