Mama Koala бамбукова 5-слойна подложка

  • Марка: Mama Koala
  • Кат. номер: 643770
Цена: 11,50 лв. 5,75 лв.
+ -
Моля, изберете:

Бамбукът е естествено и устойчиво влакно с невероятна абсорбция. Страхотен за обилно пишкащи бебета, за следобедна дрямка, за нощно време или дълги пътувания с кола.

Размер на продукта: 40см * 13.20 см

 

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Подложката е съставена от 80% бамбук и 20% найлон;
  • Може да се използва в различни видове джобове и нощни пелени;
  • Дишаща, супер абсорбираща и необемна;

 

УПОТРЕБА

  • За да подготвите бамбуковата си подложка, изперете на температура до 40 градуса C и изсушете от 3 до 6 пъти. Това ще увеличи попивните й способности. Може и да не използвате перилен препарат за това.
  • Сложете подложката в джоба през специалния отвор;
  • Може да използвате бамбуковата подложка в комбинация с микрофибърна, за да постигнете оптималното съотношение меджу малък обем и бърза абсорбация.

 

Пране и грижи

 

- Инструкции за пране

 

Знаем, че има много подходи към прането на многократни пелени. По отношение на рутината, няма такова нещо като един единствен правилен начин. Успешното пране зависи от избора на препарат, възможностите на пералната Ви машина, твърдостта на водата и т.н. По време на приключението Ви в света на многократните пелени, ще откриете коя рутина работи най-добре за Вас. По-долу има пример за рутина, подходяща за начинаещи, или за семейства, които срещат проблеми при поддръжката.

 

- Примерна рутина

 

Изперете преди първа употреба: всички пелени трябва да бъдат изпрани преди пърото им използване, така че да постигнат оптимизират попивните си качества.

Премахнете или изстържете твърдите остатъци в тоалетната. Изпражненията на изключително кърмените бебета не изискват специално премахване, тъй като се разтварят напълно във вода по време на прането.

Предварително изпиране с малко количество препарат.

Основно пране: добавете препоръчаната доза препарат, съобразена с обема на пералата машина.

Студено изплакване (не е задължително). Ако живеете в район с висока твърдост на водата, студеното плакнене след осново пране не е препоръчително.

Сушете на въздух или в сушилня на ниска температура.

Съвети: Температърата на водата не бива да надвишава 40 градуса. Не се препоръчват натурални препарати, защото се отмиват с по-висока температура на водата.

 

- Препоръки за препарат

 

Без оптически избелители, омекотители и бои. Много препарати имат съставки, които могат да се наслояват и да причиняват други проблеми. Повечето клиенти имат успешна употреба на широко разпространените препарат (бел. Ред. за САЩ) Tide, Gain, Purex, FOCA, etc., но често имат проблем с натуралните Charlie's Soap, Rockin' Green, и домашно приготвените прахове. Повечето сандартми марки на пазара сработват добре с многократните пелени и изброените търговски марки са само примерни.

 

- Допълнителни съвети

 

За да подготвите за употреба своите конопени или бамбукови подложки изберете между 3 и 6 пъти преди употреба. Това ще развие тяхната попивателна способност. Може и да не използвате препарат по врем ена подготовката. Микрофибърните подложки имат ужда да бъдат изпрани само един път.

 

Съхранявайте мръсните пелени в отворен кош или непромокаема торба. Не се препоръчва мокро съхранение (накисване).

 

Не накисвайте във вода, препарати или добавки. Накисването може да увреди непромокаемия слой (TPU) и ластиците на пелените.