Milovia кавър - Fish Team (универсален размер)

Базова цена: 38,35 лв.
  • Марка: Milovia
  • Кат. номер: 643190

Прочетете повече за горните гащички (кавъри)

 

Едноразмерните кавъри на Milovia предлагат гъвкави решения при използването на пелени. Те се различават структурно от джобовете и имат възможността да останат сухи по-дълго време. Те са незаменими по време на нощния сън и дългите разходки. Могат да бъдат използвани с абсорбиращите подложки на Milovia, с вътрешни гащички, прифолди, флат пелени и др.

 

Размерът на кавърите се регулира чрез здравите гъсто разположени копчета. Благодарение на тях пелената се адаптира много бързо. Ластиците със силиконов ръб задържат абсорбиращата материя на място, а микрофибърното вътрешно покритие в двата края осигуряват максимален комфорт и предпазва от отпечатване на следи по кожата на бебето. Деликатната облицовка на ластиците на крачетата, еластичността и изключителният дизайн дават възможност пелената да стои добре на всяко бебе.

 

Кавърите, както и джобовете, са изработени от 100% материали от Полша, специално създадени за деца. Тяхното високо качество и внимателната изработка са гаранция за сигурност и удовлетворение за дълъг период от време.

 

Всеки кавър е снабден с етикет с разбираеми инструкции за употреба, състав на плата и препоръки за пране. Ние перем пелените Milovia на температура 40-60 градуса C, цветовете не избледняват. Продукт от Полша.

Продуктът е успешно добавен в количката
38,35 лв.
Моля, изберете: