Milovia джоб Stay Dry - Fish Team

Базова цена: 41,73 лв. 49,10 лв.
  • Марка: Milovia
  • Кат. номер: 643207

Прочетете повече за многократните пелени тип "джоб"

 

Пелените Milovia с микрофибърно вътрешно покритие са чудесно и универсално решение за целия период на използване на пелени. Външният материал е водоустойчив и дишащ PUL. Благодарение на него няма протичане и кожата на бебето е по-малко податлива на раздразнение. Вътрешният материал е микрофибър – тЪкан от най-високо качество, произведена в Полша. Той осигурява сухо усещане на бебето, лесно се почиства и съхне много бързо.

 

Кройката на пелените и гъсто разположените копчета осигуряват лесно и бързо поставяне, без да създават обем. Гумените ластици около крачетата са скрити в каналчета, които са нежни и деликатни, като същевременно предотвратяват протичането. Широкият плосък ластик на гърба улеснява поставянето на пелената и подобрява формата й.

 

Джобовете на Milovia с вътрешно покритие от микрофибър са най-купуваният продукт на производителя. Заедно с абсорбиращите подложки те са в основата на всеки комплект пелени. Абсорбиращите подложки се избират в зависимост от теглото на бебето. За най-малките и новородени бебета препоръчваме размер S и М, а за деца над едногодишна възраст – също и размер L. Най-висока абсорбация се постига с комбинирането на два размера подложки, напр. размер M или L в комбинация с размер S.

 

Нашите пелени са изработени от 100% материали от Полша, специално създадени за деца. Тяхното високо качество и внимателната изработка са гаранция за сигурност и удовлетворение за дълъг период от време.

Всяка пелена е снабдена с етикет с разбираеми инструкции за употреба, състав на плата и препоръки за пране. Ние перем пелените Milovia на температура 40-60 градуса C, цветовете не избледняват. Продукт от Полша.

Продуктът е успешно добавен в количката
41,73 лв.
Моля, изберете: