За нас

Кои сме ние?

 

Ние сме Цвети и Иво, собствениците на Ботъмлейн. Стартирахме нашия онлайн магазин през ноември 2017г., около година след раждането на дъщеря ни. В началото самите ние не бяхме осведомени за ползите и дори за съществуването на съвременните многократни пелени, но скоро след като се запознахме с тях, се зароди идеята да разпространяваме тази информация сред семействата с малки деца. Бихме искали чрез допринасяне към пазарното разнообразие от продукти да насочим вниманието на повече семейства към ползите от многократните пелени. Огромното ни желание е да даваме достатъчно информация и напътствия на семействата, които се лутат в света на многократните пелени, и споделяме собствения си опит в статиите и разказите от блога ни, който се зароди съвсем спонтанно малко след създаването на магазина.

 

В ежедневието си имаме обикновени професии и работата за магазина не е основното ни занимание. Вълнуваме се от възможностите за намаляване на отпадъците и ограничаване на широката употреба на пластмаси в ежедневието и се опитваме да използваме единствено и само рециклирани и рециклируеми опаковки и материали при изпращане на продуктите ни – най-напред започнахме да изработваме етикетите на продуктите от магазина от рециклирана хартия, а в последствие започнахме да използваме картонени кутии като единствена опаковка (без полиетиленов плик) при изпращането им към клиентите.

Амбициите ни надхвърлят обикновеното развиване на бизнес идея и са устремени към промяна в ценностите, които съпътстват отглеждането на деца. Всеки ден се борим с предразсъдъците и ограничения взор и вярваме, че тази борба има смисъл.