Контакти

Кои сме ние

Ние сме Цвети и Иво, собствениците на Ботъмлейн. Стартирахме нашия онлайн магазин през ноември 2017г., около година след раждането на дъщеря ни. В началото самите ние не бяхме осведомени за ползите и дори за съществуването на съвременните многократни пелени, но скоро след като се запознахме с тях, се зароди идеята да разпространяваме тази информация сред семействата с малки деца. Бихме искали чрез допринасяне към пазарното разнообразие от продукти да насочим вниманието на повече семейства към ползите от многократните пелени. Огромното ни желание е да даваме достатъчно информация и напътствия на семействата, които се лутат в света на многократните пелени, и споделяме собствения си опит в статиите и разказите от блога ни, който се зароди съвсем спонтанно малко след създаването на магазина.

В ежедневието си имаме обикновени професии и работата за магазина не е основното ни занимание. Вълнуваме се от възможностите за намаляване на отпадъците и ограничаване на широката употреба на пластмаси в ежедневието и се опитваме да използваме единствено и само рециклирани и рециклируеми опаковки и материали при изпращане на продуктите ни – най-напред започнахме да изработваме етикетите на продуктите от магазина от рециклирана хартия, а в последствие започнахме да използваме картонени и вече използвани кутии като единствена опаковка (без полиетиленов плик) при изпращането им към клиентите. Понастоящем усилията са изцяло насочени към рециклирането, към устойчивите материали и бизнес практики и многократната употреба.

Амбициите ни надхвърлят обикновеното развиване на бизнес идея и са устремени към промяна в ценностите, които съпътстват отглеждането на деца. Всеки ден се борим с предразсъдъците и ограничения взор и вярваме, че тази борба има смисъл.

 

Bottomlane (Ботъмлейн) е онлайн магазин за бебешки многократни пелени. Тук ще откриете марките Pop-in на Close Parent (UK), Little Birds (Полша), Doodush (Полша), Milovia (Полша), XKKO (Чехия), Imagine baby products (САЩ), Thirsties baby (САЩ), продуктите от естествен каучук на HEVEA Planet (Дания), както и разнообразна информация за родители.

 

Подробна информация за употребата на пелените ще откриете в нашия блог: www.bottomlane.wordpress.com

 

Последвайте ни във Фейсбук, за да научавате първи най-новото и най-интересното: https://www.facebook.com/bottomlane

 

Ботъмлейн ООД ● гр. София 1756 ● жк.Дървеница ● тел.0888 901979, e-mail; office@bottomlane.eu

Грешка при изпращането на формата. Моля, проверете дали сте въвели коректна информация.
Запитването е изпратено. Очаквайте нашия отговор на посочения от Вас e-mail.