Контакти

Кои сме ние

Ние сме Цвети и Иво, собствениците на Ботъмлейн. Стартирахме нашия онлайн магазин през ноември 2017г., около година след раждането на дъщеря ни. В началото самите ние не бяхме осведомени за ползите и дори за съществуването на съвременните многократни пелени, но скоро след като се запознахме с тях, се зароди идеята да разпространяваме тази информация сред семействата с малки деца. Бихме искали чрез допринасяне към пазарното разнообразие от продукти да насочим вниманието на повече семейства към ползите от многократните пелени. Огромното ни желание е да даваме достатъчно информация и напътствия на семействата, които се лутат в света на многократните пелени, и споделяме собствения си опит в статиите и разказите от блога ни, който се зароди съвсем спонтанно малко след създаването на магазина.

В ежедневието си имаме обикновени професии и работата за магазина не е основното ни занимание. Вълнуваме се от възможностите за намаляване на отпадъците и ограничаване на широката употреба на пластмаси в ежедневието и се опитваме да използваме единствено и само рециклирани и рециклируеми опаковки и материали при изпращане на продуктите ни – най-напред започнахме да изработваме етикетите на продуктите от магазина от рециклирана хартия, а в последствие започнахме да използваме картонени и вече използвани кутии като единствена опаковка (без полиетиленов плик) при изпращането им към клиентите. Понастоящем усилията са изцяло насочени към рециклирането, към устойчивите материали и бизнес практики и многократната употреба.

Амбициите ни надхвърлят обикновеното развиване на бизнес идея и са устремени към промяна в ценностите, които съпътстват отглеждането на деца. Всеки ден се борим с предразсъдъците и ограничения взор и вярваме, че тази борба има смисъл.

 

Bottomlane (Ботъмлейн) е онлайн магазин за бебешки многократни пелени. Тук ще откриете марките Pop-in на Close Parent (UK), Little Birds (Полша), Mama Koala (САЩ), Doodush (Полша), Puppi (Полша), Bamboolik (Чехия), XKKO (Чехия), Imagine baby products (САЩ), Thirsties baby (САЩ), продуктите от естествен каучук на HEVEA Planet (Дания), както и разнообразна информация за родители.

 

Подробна информация за употребата на пелените ще откриете в нашия блог: www.bottomlane.wordpress.com

 

Последвайте ни във Фейсбук, за да научавате първи най-новото и най-интересното: https://www.facebook.com/bottomlane

 

---------------------------------------------------

 

Споделям съвет и пояснения, разяснения, размишления, откровения, изобщо „ения“ :D

 

✔️ Консултация преди всичко. Най-доброто решение, което може да вземете, е да се консултирате преди да направите покупка. Имам добри впечатления от размерите и кройките на пелените и мога да ви насоча към това дали един или друг модел би бил подходящ за вашето бебенце съобразно възрастта и килограмите.

✔️ Консултацията преди покупка ще намали шансовете за голямо разочарование, ако си купите най-любимия десен, но пелената е твърде малка или нефункционална за вашето съкровище.

✔️ Как да се консултирате с мен? Най-добре ми пишете, аз преглеждам кореспонденцията си редовно и отговарям.

✔️ Отговарям и на телефонни обаждания, но не винаги мога да говоря. Причината е, че имам обикновена професия на пълен работен ден и работодател. Занимавам се с човешки ресурси и практикувам грижа за хората по цял ден.

✔️ Тогава какво е Ботъмлейн? Това е мой проект, хоби, мисия, надежда и начин на живот. Той има формата на магазин, за да спомага разпространението на продуктите, в които вярвам, но аз не мога да си представя да бъда „продавач“ в него. Нормални са въпросите „имате ли… еди-какво-си“, „кога очаквате… еди-що-си“, а за мен всеки път звучат много странно, защото всеки път, когато поръчвам продукт от производител, аз не мисля за това като „зареждане на стока“. Ботъмлейн не е създаден по време на майчинството ми, в спокойствието на дома, а в периода на бурна адаптация след него, напълно осмислен и мислен като занимание, което да има постоянно място в живота ми. Аз живея сложно, с много препятствия и обстоятелства, опитвам множество затрудняващи дейности, които често ме натоварват и преливам от ангажименти, затова периодично се налага да потушавам собствените си пожари. В един период много активно експериментирах с печива с квас – еми… помолиха ме да престана за известно време :D

✔️ Сигурно вече е ясно от горенаписаното, че Ботъмлейн няма физически магазин и не може да има. Съжалявам! Можете да видите единични парченца от инвентара в център за родители „Заедно“ в Манастирски ливади, но отново, това не е физически магазин. Да, преди време правех месечни консултации на живо, по време на които родителите имаха възможност да пипнат и разгледат на живо избрани модели, но поради странната обстановка, в която се намираме, преустанових всякакви събирания. В допълнение, твърдото ми убеждение е, че изобщо не е необходимо „да пипнеш“ нещо, за да получиш добра консултация и насока. Напротив, визуалният контакт много често подвежда, когато потребителите са неопитни. Буквално не знаят какво виждат. Има прекалено много обстоятелства за осмисляне, за да е възможно това да се случи наведнъж. Напротив, „смилането“ на информацията трябва да бъде бавно, на глътки, така че физическата среща с продукта не носи конкретни ползи.

✔️ Аз не усещам Ботъмлейн като магазин и почти ме боли, когато някой се обади да търси нещо „за веднага и в брой, за подарък, за тази вечер“. Най-топло ми стана, когато една вечер ми се обади една доста възрастна баба да търси многократни пелени за нейна близка възрастна дама – за съжаление, доста извън калибъра на всичко, с което разполагам.

✔️ Казвам се Цвети и съм Ботъмлейн. Давам насоки, търся информация и пиша за това, което е важно за самата мен. Надявам се, и за вас.

Грешка при изпращането на формата. Моля, проверете дали сте въвели коректна информация.
Запитването е изпратено. Очаквайте нашия отговор на посочения от Вас e-mail.