Горни гащички Imagine - Aquamarine

  • Марка: Imagine
  • Кат. номер: IBPCOSNAQU
Цена: 27,30 лв.
+ -
Моля, изберете:

Кавърите Imagine са икономичен начин за използване на многократни пелени. Тези горни гащички адаптират височината си посредством копчета и са подходящи за бебета между 3 кг и 15+ кг.

 

Можете да използвате кавърите Imagine заедно с прифолди, еднослойни пелени или вътрешни пелени. Вътрешната част на гащичките може да бъде забърсана с влажна кърпичка и да бъде използвана отново след смяна на пелените. Най-подходящо е да редувате 2 кавъра и да оставяте единия да съхне след забърсване.

 

Комбинацията от непромокаем материал и двойни ластици правят тези горни гащички непропускливи, независимо какви пелени сте сложили под тях.

 

Кавърите на Imagine се предлагат във варианти с копчета или закопчаване с велкро лепенка. Горните гащички с лепенки се прибират върху големи участъци с велкро, предназначени за залепване при пране, а използваните копчета са издръжливи и висококачествени. Изберете Вашия вариант!

 

Инструкции за употреба:

Адаптирайте според желаната височина.

Поставете горните гащички върху вътрешна пелена или приолд/еднослойна пелена.

Използвайте отново, ако не е изцапана.

 

Инструкции за пране:

  1. Студено изплакване или леко изпиране (без препарат)
  2. Основно пране (с препарат) и допълнително плакнене
  3. Сушене в сушилня на ниска температура или сушене на въздух

 

Кавърите Imagine се предлагат в няколко прекрасни едноцветни варианта и множество симпатични щампи, а затварянето е с копчета, или велкро лепенка.