Пелена Pop-in V2 с бамбук - Walrus

  • Марка: Pop-in
Цена: 44,90 лв.
+ -
Моля, изберете:

Пелените Pop-in представлява система от две части (AI2), която е изключително лесна за използване. Pop-in Ви дава комфорт и сигурност от раждането до гърнето, благодарение на уникалния си дизайн и двойни ластици за предотвратяване на протичането.

Pop-in са еднакво лесни за употреба с новородено бебе и с голямо бебе, благодарение на едноразмерния си дизайн от раждането до гърнето. Уникалните характеристики на системата „всичко в две“ (AI2) дава гъвкавост на родителите по отношение на попивността и намалява времето за сушене, без да прави компромис с бързата смяна на пелената, точно като еднократните модели. Затварянето на пелените с велкро лепенки и копчета правят смяната на пелената изключително лесна и осигуряват безупречно прилягане към дупето.

Pop-in са създадени да осигуряват надеждност и защита през деня и нощта, благодарение на известните двойни ластици и силно попивна бамбукова подложка, която поема 4 пъти повече течност от чистия памук. Леката дневна пелена бързо се превръща в нощна с помощта на допълнителните нощни подложки (* продават се отделно), които добавят допълнителната попивност, за да може бебето да спи непробудно през цялата нощ.

За разлика от другите пелени, Pop-in има абсорбиращо ядро в непромокаемата обвивка, което помага да се задържи течността в центъра на пелената, което намалява протичането при натиск и удължава времето между смените на пелените.

  • Едноразмерният дизайн расте с Вашето бебе от раждането до гърнето (един размер приляга на повечето бебета)**
  • Меки ластици на кръста и около крачетата, лесно затваряне с велкро или копчета, смяна с едно движение, точно като еднократните модели;
  • Отлично задържане на течността, благодарение на двойните ластици;
  • Изключително попивният бамбук може да поеме до 4 пъти повече течност от обикновения памук, удължавайки времето между смените на пелената! (приблизително 2-3 часа)
  • Гъвкава система „всичко в две“ (AI2) със сменяеми подложки за различни нужди от попивност и намалено време за сушене;
  • Еластичните джобчета в двата края на пелената помагат за задържането на подложката;
  • Попивното ядро от флийс в центъра на непромокаемата обвивка помагат за задържането на течността в средата на пелената, което предотвратява изтичане на течността при натиск;
  • Подходящи и за през нощта след добавяне на допълнителните нощни подложки (* продават се отделно), които прилягат в пелената и издържат през целия нощен сън;
  • Скрити участъци за залепване на велкро лепенките при пране, за да няма нищо, което да драска нежната бебешка кожа

 

Размер

Един размер приляга на повечето бебета от приблизително 3.18 кг до 16кг

Състав

Подложка: бленд на бамбукова вискоза/ Външна обвивка: 100% полиестер с TPU непромокаем

Важна информация

**Новите V2 подложки на Pop-in не са съвместими с предишните версии на пелената;

**Моля, имайте предвид, че много фактори могат да повлияят на цветовете на подложките, включително поддръжката, перилният препарат, както и самите бебешки екскременти. По тази причина не можем да гарантираме, че цветовете ще се запазят в същия вид през целия период на употреба.

** Пране: Не използвайте биологични перилни препарати (съдържат ензими), избелващи агенти или омекотители за пране, защото могат сериозно да увредят попивните качества на подложките и външния им вид.

** Сушене: не допирайте директно до нагрети повърхности; подложките могат да се слагат в сушилня периодично; никога не сушете външната непромокаема обвивка в сушилня.

** Грижи: лесна поддръжка, без накисване, сухо съхранение и пране при 30-60 градуса.

 

Колко броя пелени ми трябват?

За частична употреба на многократни пелени се препоръчват 10-15 броя, а за денонощна употреба – 20-25 броя. Независимо от Вашия избор, знайте, че всяка една многократна пелена спестява до 900 броя еднократни пелени, изхвърлени на сметището.