Puppi вълнен кавър - Olive Grove - OS

  • Марка: Puppi
Цена: 55,60 лв. 27,80 лв.
+ -
Моля, изберете:

Едноразмерите горни гащички Puppi са изработени от два пласта изключително мека и тънка вълна. Цветните копчета и декоративният шев правят тази пелена наистина необикновена. Ластиците около крачетата са меки, но много разтегливи, което позволява необемно прилягане на всяко бебе. След като бъдат ланолизирани, тези кавъри задържат влагата изключително ефективно. Вълната е универсална и изключително подходяща за многократни пелени – тя е дишаща материя, регулира температурата (което я прави подходяща за студени и горещи дни), мека и естествено антибактериална. Ланолинът разгражда урината на сол и вода, затова не е нужно да се перат толкова често, колкото пелените с PUL, само оставете да се проветряват и изсъхнат след употреба. Имат специална рутина за пране и нужда от повторно ланолизиране, когато се перат.

Прочетете повече за горните гащички (кавъри) 

 

Тези кавъри може да се използват с всякакъв вид подложки и прифолди. Създадени са да пасват идеално с вътрешните пелени PUPPI или други с подобен дизайн.

 

Възможно е пелените да ви изглеждат малки, когато ги видите първоначално, но когато ластиците се обтегнат, те са същия размер като повечето едноразмерни пелени на пазара. Кройката им е доста тясна, затова не биха били най-подходящото решение за нощни пелени, ако използвате твърде много подложки. За целите на нощния сън и обемния пълнеж, препоръчваме размер ‘OS Plus’, които са по-широки.

 

Повечето бебета не се нуждаят от повече от 4-5 кавъра за целодневна употреба.

 

  • 100% фина вълна мерино;
  • Платът е произведен и ушит в Полша;
  • Вълната се добива без жестокост към животните;
  • Ръчна изработка;
  • 6-15 кг
  • Имат нужда от ланолин

 

Всеки кавър от мерино PUPPI идва с инструкция за пране.

 

Състав: 100% вълна мерино

Размер: Едноразмерни (6-15 кг)

Грижа: Ръчно пране с препарат за вълна. Оставете на въздух след всяка употреба. Детайлни инструкции можете да намерите в листовката.

Преди употреба: Ланолизирайте горните гащички.

Сертификати: за ластиците: GOTS (Global Organic Textile Srtandard), за копчетата: CPSIA, тест за съдържание на фталати;