Puppi вълнен кавър - Timeless Elegance - OS Plus+

  • Марка: Puppi
Цена: 57,00 лв. 28,50 лв.
+ -
Моля, изберете:

Прочетете повече за горните гащички (кавъри) 

Размер: над 9кг

 

Горните гащички Puppi са изработени от два пласта изключително мека и тънка вълна. Цветните копчета и декоративният шев правят тази пелена наистина необикновена. Ластиците около крачетата са меки, но много разтегливи, което позволява необемно прилягане на всяко бебе. След като бъдат ланолизирани, тези кавъри задържат влагата изключително ефективно. Вълната е универсална и изключително подходяща за многократни пелени – тя е дишаща материя, регулира температурата (което я прави подходяща за студени и горещи дни), мека и естествено антибактериална. Ланолинът разгражда урината на сол и вода, затова не е нужно да се перат толкова често, колкото пелените с PUL, само оставете да се проветряват и изсъхнат след употреба. Имат специална рутина за пране и нужда от повторно ланолизиране, когато се перат.

 

Тези кавъри може да се използват с всякакъв вид подложки и прифолди. Създадени са да пасват идеално с вътрешните пелени PUPPI или други с подобен дизайн.

Размер OS Plus+ е идеален за вас, ако:
- бебето ви е 9+ кг;
- ако търсите перфектен вълнен кавър в комбинация с едноразмерните вътрешни (фитед) пелени Puppi;

Начинът на закопчаване ви позволява да регулирате размера на кавъра при бебета с различно тегло. По този начин ще можете да го използвате до момента, в който детето ви изобщо няма да има нужда от пелени. Не е нужно да се притеснявате, че детето ви ще израсте пелената - OS Plus+ кавърът е тестван дори при бебета с тегло 18 кг!

Цветните копчета и декоративните шевове правят тази пелена произведение на изкуството. Ластиците около крачетата са меки, но много разтегливи, което позволява прилягане на почти всяко дете. Веднъж ланолизирани, тези кавъри задържат влагата много ефективно. Вълната е изключително удобна материя за пелени - тя е дишаща, регулира температурата (идеална както за студени, така и за горещи дни), мека и естествено антибактериална. Ланолинът разгражда урината до соли и вода, така че не е необходимо да се пере толкова често, колкото PUL пелените - само оставете кавъра да изсъхне между употребите. Въпреки това, в деня за пране е необходима специална процедура за измиване и повторно ланолизиране.
 
Кавърите Puppi Plus+ могат да се използват с всякакви подложки и прифолди. Те са предназначени за използване с пелени PUPPI или други модели с неголяма дълбочина, както и подложки по ваш избор.
 

Повечето бебета не се нуждаят от повече от 4-5 кавъра за целодневна употреба.

  • 100% фина вълна мерино;
  • Платът е произведен и ушит в Полша;
  • Вълната се добива без жестокост към животните;
  • Ръчна изработка;
  • 9 -18 кг;
  • Имат нужда от ланолин;
  • 17см ширина между крачетата;

 

Всеки кавър от мерино PUPPI идва с инструкция за пране.

 

Състав: 100% вълна мерино

Размер: OS Plus+ (9-18 кг)

Грижа: Ръчно пране с препарат за вълна. Оставете на въздух след всяка употреба. Детайлни инструкции можете да намерите в листовката.

Преди употреба: Ланолизирайте горните гащички.

Сертификати: за ластиците: GOTS (Global Organic Textile Srtandard), за копчетата: CPSIA, тест за съдържание на фталати;