Puppi вътрешна пелена - Ice Cream (едноразмерна)

  • Марка: Puppi
Цена: 46,50 лв.
+ -
Моля, изберете:

Вътрешните пелени тип джоб имат универсална употреба. Благодарение на техния дизайн, можете да намалявате или добавяте попивност към пелената, в зависимост от необходимостта.

Към пелената има включена абсорбираща подложка.

 

Прочетете повече за вътрешните пелени

Може да използвате вътрешната пелена с всички видове подложки:
- Каквото имате под ръка;
- Каквото харесвате най-много;
- Екстра-абсорбиращи за нощния сън;
- Много тънки за дневна употреба;

Адаптирайте според нуждите си. Вътрешните пелени Puppi се шият от бамбуков велур, който е силно разтеглив в сравнение с други материи, лесно се нагажда по тялото на бебето и е лесен за употреба. Бамбуковият велур не само е нежен и мек на допир, но е и силно абсорбиращ. Платът има сертификат Oeko-tex и е одобрен за деца под 3г..

Други предимства?
Вътрешните пелени тип "джоб" се поддържат лесно, защото са по-тънки и съхнат много по-бързо.
Копчетата / лепенките около кръста позволяват да адаптирате пелената на ширина, а копчетата в предната част регулират ръста. Благодарение на двуцветните копчета, разположени симетрично, няма нужда да изчислявате мястото на закопчаване от двете страни - просто закопчайте едноцветните.

Ластиците, които са използвани около крачетата на вътрешните пелени и кавърите, са направени от органичен памук и естествена гума, която ги прави напълно разградими (както и бамбукова велур). Те са издръжливи и деликатни, така че няма да оставят отпечатъци върху кожата. на бебето. Puppi е единственият производител в Полша, който използва подобни материали при производството на вътрешни пелени.

Ами непромокаемия слой?
Вътрешната пелена има нужда от водонепромокаем кавър. Може да използвате вълнен кавър, PUL кавър, или вълнени гащички/панталонки.

 

Състав 70% бамбук 28% органичен памук 2% полиестер
Размер едноразмерни (7 - 18 кг / 15.4 - 40lbs)
Грижи и почистване Пране до 60'C (140'F), сушенето в сушилня може да разтегли ластиците
Преди първа употреба Изперете поне 2 за по-добра попивност.
Сертификати велур: Oeko-Tex, ластици: GOTS, копчета: CPSIA, тествани за фталати