Конопени подложки Thirsties - размер S

  • Марка: Thirsties
  • Кат. номер: 643162
Цена: 20,10 лв.
+ -
Моля, изберете:

NB: Комплектът включва 2 броя еднакви по размер подложки!

 

Имате ли нужда от решение за нощния сън? Или искате да допълните настоящата си работеща система от многократни пелени с допълнителна попивна сила за обилно пишкащи бебета?  Конопената подложка на Thirsties е Вашият отговор за оптимална защита срещу протичане.

Великолепните абсорбиращи способности на конопа функционират най-добре в комбинация бързо попиваща микрофибърна подложка. Нашите тестове показват, че това съчетание дава най-добър резултат на абсорбация с най-малко обем.

Конопените подложки на Thirsties прибавят невероятно голяма попивна сила към Вашите пелени, и то само с дебелината на две монети! Изработени са от 6 пласта луксозно мека смес от коноп и памук и сме сигурни, че ще откриете, че те са точно това, от което Вашето бебе има нужда за комфортен сън без протичане през цялата нощ.

Знаете ли че новият конопен плат на Thirsties няма еквивалент на пазара? Платът се произвежда в местна тъкачница в САЩ по спецификации на Thirsties. Ще откриете, че конопената смес е по-плътна, по-мека и задържа течности по-добре от всеки друг плдобен плат на пазара.

Лесно е да добавите конопената подложка на Thirsties към вашите пелени тип джоб. Поставете подложката вътре в джоба, където можете да използвате самостоятелно, или да комбинирате с микрофибърна подложка над конопа. Това съчетание е особено попивно, а същевременно – съвсем необемно, перфектно за нощния сън на Вашето бебе.

 

Размери преди първо изпиране:

Размер S -  12,7 см x 30,48 см
Размер L - 13,97 см x 36,83 см

(Конопът ще се свие с около 10% след първото пране)

 

Състав: 55% Коноп/ 45% Памук

Пране:Машинно пране до 60 градуса. Сушене на въздух, или в сушилня. Произведени в САЩ.

Внимание! Конопените подложки на Thirsties имат нужда да бъдат изпрани и изсушени поне 3 пъти преди употреба, за да изгубят натуралните си масла. Подложките ще бъдат изцяло готови и ще достигнат максималните си абсорбиращи способности след 8 перилни цикъла.