Конопен прифолд Thirsties - размер 2

  • Марка: Thirsties
  • Кат. номер: 643166
Цена: 23,80 лв. 11,90 лв.
+ -
Моля, изберете:

Размери:  
Размер 1 2.72 кг – 8.16 кг
Размер 2  8.16 кг -18.14 кг

 

Описание:

Дизайнът с предстоящ патент е лесен за почистване, съхне бързо и расте с Вашето бебе.

Изработен от пухено мек специално изработен конопен плат в САЩ.

25% по-абсорбиращ и много по-издръжлив от чистия памук.

При поставяне стои прибрано и удобно.

Естествено антимикробно дейтвие.

Съчетайте с горни гащички (кавър) и спестете над 2000 лв за еднократни пелени.

Изработени в САЩ.

 

Thirsties  прави революция, ставайки най-използваната марка многократни пелени в света. Пелените „прифолд“  са популярни със своята икономичност и са най-предпочитаният избор за повечето семейства. Въпреки че не са най-бляскавият вид многократни пелени, те определено имат своято заслужено и постоянно място в индустрията и са се доказали като надеждни и икономични.

 

Само че конопеният прифолд Thirsties Duo Hemp Prefold не е обикновен прифолд!  Много от недостатъците на прифолдите са разрешени чрез иновативния дизайн с предстоящо патентоване. Обикновените прифолди са прекалено обемни и съхнат много дълго време. Когато бъдат сушени на въздух, стават твърди и ръбести. На последно място, повечето прифолди имат 8 пласта в средния панел, които са много трудни за качествено изпиране.

 

Прифолдите Thirsties Duo Hemp Prefolds са създадени да съхнат на въздух и всеки панел съдържа само по два пласта плат, които позволяват перфектно изпиране с малко усилия и бързо изсушаване.  Нашият специално тъкан коноп е мек като най-меката Ви тениска и е изработен с много любов в САЩ. Конопът е перфектният плат за бебешки пелени, защото притежава естествени антимиктобни качества и е много по-издръжлив и по-попивен от памука. Всъщност, нашият коноп е 25% по-попивен от памучен прифолд със същите размери! Това означава една много тънка и ефективна пелена с изумителни абсорбиращи качества.

 

Пране:Машинно пране до 60 градуса. Сушене на въздух, или в сушилня. Произведено в САЩ.

Внимание! Конопените прифолди на Thirsties имат нужда да бъдат изпрани и изсушени поне 3 пъти преди употреба, за да изгубят натуралните си масла. Подложките ще бъдат изцяло готови и ще достигнат максималните си абсорбиращи способности след 8 перилни цикъла.

 

Състав:        

55% коноп/45% памук
Изработено в САЩ