Thirsties джоб (с естествени материи) - We All Scream

  • Марка: Thirsties
Цена: 51,80 лв.
+ -
Моля, изберете:

Прочетете повече за многократните пелени тип "джоб"

 

Описание

Джобът на Thirsties с естествени материи не само е ултра-абсорбиращ, но също така е предназначен да приляга идеално на повечето бебета от 4 до 18 кг. Съчетанието на регулируем ръст (посредством копчета в предната част на пелената) с емблематичните ластици около крачетата гарантира задържане на всичко в пелената, независимо дали бебето е високо, ниско, слабичко, или пухкаво. Включените подложки Ви дават 8 жадни пласта попивателна сила, които правят пелената надеждна както при дневна, така и при нощна употреба. В допълнение, няма нужда да изваждате изцапаните подложки преди прането. Поставете целия джоб в пералнята и подложките ще излязат сами при въртенето. Произведен в САЩ.

 

Нашият джоб с практичен дизайн под формата на ръкав е отворен в горната и долната част на пелената и е изработен от 100% органичен памук. Тези отвори позволяват джобът да се пълни и почиства изключително лесно. Включените подложки представляват малка трипластова подложка, изработена от GOTS сертифициран органичен памук и основна петпластова конопена подложка, което прави общо 8 попивни пласта. Органичният памук е мек и бързо абсорбиращ, създаден да допира до нежната бебешка кожа. Конопът е силно попивен и се съчетава идеално с памука като втора подложка, за да добави още повече абсорбираща сила и да предотврати изтичане при притискане на плата.

 

Грижа и пране

Преди употреба: пелената Thirsties всичко в едно с естествени материи има нужда да бъде изпрана и изсушена поне 3 пъти преди употреба, за да загуби своите натурални масла. Това трябва да се направи отделно от останалите пелени в редовното пране. Нашите продукти от органичен памук и коноп ще достигнат своя максимум на попивателни възможности след 8 цикъла на пране и изпиране.

 

Размер

Тегло

Възраст

едноразмерни

8 - 40 lbs (4 -18 кг)

0 - 36 месеца

 

 

 

При всяко пране:

 Предварително изплакване 0-30 градуса;

  • Основно пране на температура 40-60 градуса;
  • Допълнително изплакване до 40 градуса;
  • Сушете на въздух, или в сушилня. Ако пелените са твърди след сушене на въздух, можете да ги сложите в сушилнята на средна температура с няколко вълнени топки за сушене, за да омекнат.

 

Важно:

Използвайте достатъчно вода, която да може да покрие прането и да позволи на пелените да се трият една в друга.

Моля, избягвайте следните практики, които могат да увредят Вашите пелени:

 

  • Санитарен цикъл (90 градуса)
  • Пране с чист сапун;
  • Редовна употреба на белина

 

Състав:
Външна част: 100% полиестер с водоустойчиво полиуретаново покритие

Вътрешна част: 100% GOTS сертифициран органичен памук

Подложка за новородено: 100% GOTS сертифициран органичен памук

Основна подложка: 55% коноп, 45% памук