Tree of Life - Джоб Mama Koala 2.0 Coolmax

 • Марка: Mama Koala
 • Кат. номер: 643766
Цена: 21,00 лв. 8,40 лв.
+ -
Моля, изберете:

Джобовете Mama Koala 2.0 ще паснат добре на бебенца с различно телосложение, благодарение на 4-степенната настройка за ръст и гъсто разположените копчета на кръста, като с лекота се използват от 3.5 do 18кг. Това означава една пелена от раждането до гърнето. Външната обвивка е водоустойчив и дишащ TPU, подобрен дизайн на коремния панел, създаден за спящи по корем бебенца, за да предотвратява течове и инциденти, супер мекото спортно трико държи сухо и пази кожата от влага. Тази пелена е необемна за носене под дрехи и съхне много бързо.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

 • Водоустойчива обвивка (TPU) – няма нужда от допълнителен кавър;
 • Супер мека вътрешност от спортно трико, която отблъсква влагата и държи кожата на бебето суха;
 • Панел за коремчето – свежда протичанията през горната част на пелената;
 • Огромен отвор на джоба – за лесно поставяне на абсорбиращата подложка;
 • Нежни ластици около крачетата – задържат изхожданията и предотвратяват протичания;
 • Затваряне с прихлупване за новородено и функция за увиване и закопчаване за замърсени пелени;
 • Страничното копче – предпазва от пропадане на крилцата;
 • 4-степенна настройка за ръст и гъсто разположени копчета на кръста, като с лекота се използват от 3.5 до 18кг

УПОТРЕБА

 • Изперете с препарат на 40 градуса преди първа употреба, изсушете на въздух илив сушилня на ниска температура.
 • Адаптирайте височината на пелената според ръста на бебето.
 • Изберете подходяща подложка и я поставете в джоба. За употреба през нощта може да се наложи да добавите допълнителни подложки, за да увеличите попивните способности.
 • Закопчайте пелената. Внимавайте да няма пролуки около крачетата.

 

ВАЖНО

 

Никой не би искал пелените да протичат. 99% от течовете се дължат на неправилно поставяне, дълъг интервал между смените или недостатъчна попивност. Уверете се, че пелената е поставена добре и я сменяте често, за да намалите вероятността от протичане.

 

Пране и грижи

 

- Инструкции за пране

 

Знаем, че има много подходи към прането на многократни пелени. По отношение на рутината, няма такова нещо като един единствен правилен начин. Успешното пране зависи от избора на препарат, възможностите на пералната Ви машина, твърдостта на водата и т.н. По време на приключението Ви в света на многократните пелени, ще откриете коя рутина работи най-добре за Вас. По-долу има пример за рутина, подходяща за начинаещи, или за семейства, които срещат проблеми при поддръжката.

 

- Примерна рутина

 

Изперете преди първа употреба: всички пелени трябва да бъдат изпрани преди пърото им използване, така че да постигнат оптимизират попивните си качества.

Премахнете или изстържете твърдите остатъци в тоалетната. Изпражненията на изключително кърмените бебета не изискват специално премахване, тъй като се разтварят напълно във вода по време на прането.

Предварително изпиране с малко количество препарат.

Основно пране: добавете препоръчаната доза препарат, съобразена с обема на пералата машина.

Студено изплакване (не е задължително). Ако живеете в район с висока твърдост на водата, студеното плакнене след осново пране не е препоръчително.

Сушете на въздух или в сушилня на ниска температура.

Съвети: Температърата на водата не бива да надвишава 40 градуса. Не се препоръчват натурални препарати, защото се отмиват с по-висока температура на водата.

 

- Препоръки за препарат

 

Без оптически избелители, омекотители и бои. Много препарати имат съставки, които могат да се наслояват и да причиняват други проблеми. Повечето клиенти имат успешна употреба на широко разпространените препарат (бел. Ред. за САЩ) Tide, Gain, Purex, FOCA, etc., но често имат проблем с натуралните Charlie's Soap, Rockin' Green, и домашно приготвените прахове. Повечето сандартми марки на пазара сработват добре с многократните пелени и изброените търговски марки са само примерни.

 

- Допълнителни съвети

 

За да подготвите за употреба своите конопени или бамбукови подложки изберете между 3 и 6 пъти преди употреба. Това ще развие тяхната попивателна способност. Може и да не използвате препарат по врем ена подготовката. Микрофибърните подложки имат ужда да бъдат изпрани само един път.

 

Съхранявайте мръсните пелени в отворен кош или непромокаема торба. Не се препоръчва мокро съхранение (накисване).

 

Не накисвайте във вода, препарати или добавки. Накисването може да увреди непромокаемия слой (TPU) и ластиците на пелените.